Wist je dat ?

Wist je dat er overal zout in zit ? Zelfs in een zuurtje of kauwgom. Geloof het of niet ;).

Lc Talking

You can also change my blog in your language.


Me Lc Talking

Me Lc Talking.

Ik ben Loes Choufoer (vandaar de LC), ik ben geboren op 2 maart 1994. Ben 20 jaar dus. 20 jaar, klinkt volwassen. Veel mensen denken dan dat je volwassen bent, maar je kunt nog steeds niet legaal drinken in the USA. Ik hou heel erg van ijs. Bij mij kan ijs altijd wel. Zo lekker zoet :D.
Verder houd ik ook van beauty - lifestyle blogs. Het blijft leuk om nieuwe beauty dingen te leren. Ook films doen het bij mij goed, vooral de comedy genres. Denk hierbij aan The Ugly Truth, Grown ups, Ted (ofcourse).
Badminton is mijn favoriete sport. Dit heb ik ongeveer 5 jaar gedaan. Met veel plezier. Ik ben gestopt omdat het niet meer te combineren was met mijn school. Ik doe de horeca ondernemer/ management opleiding. Ik dacht dat horeca echt iets voor mij was, maar uiteindelijk is het niet wat ik komende 50 jaar zal doen. Wat ga ik dan doen ? Ik heb werkelijk geen idee, ik moet nog 1 jaar en dan zie ik het wel.

To the point. Mijn blogs gaan vooral over de alledaagse dingen. Die iedereen kan overkomen, maar ik schrijf er iets over. Waarom is mijn blog dan zo speciaal, uh tsja ik schrijf het, andere mensen niet ;).

loves,

Lc Talking


Geen opmerkingen:

Een reactie posten